Lähivalmennus Oulu

Paikka: Oulu, Kastellin monitoimitalo (Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu)

Aika: 22.4.2020 – 19.5.2020

Lähivalmennus sisältää 50 oppituntia opetusta Oulussa. Opetukseen sisältyy luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia, harjoituspääsykokeet ja niiden arvostelun sekä kertauspäivät.

Opetus on aikataulutettu siten, että kurssilaisille jää riittävästi aikaa itsenäiseen opiskeluun ja harjoitustehtävien tekemiseen kurssipäivien välissä. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Kurssin sisältö

50 oppituntia valmennusta

Sisältää teoriaopetuksen pääsykoealueen aiheista. Kurssiin sisältyy runsaasti luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia. Opetus ja harjoituskokeet toteutetaan arki-iltaisin.

Opiskelumateriaalit

Lähivalmennus sisältää opiskelumateriaalit: laadukkaat tiivistelmät kaikista pääsykoealueen artikkeleista, harjoitustehtäviä sekä opiskeluopas. Materiaalit jaetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti.

Katso pdf-mallit:

Sivumäärä yhteensä n. 150 s.

Tsemppirinki

Lähivalmennuskurssilla saat oikeuden liittyä Juristivalmennuksen Whatsapp-ryhmään, jossa on vertaistuen lisäksi tarjolla tutorin tukea ja ohjausta.

Harjoituspääsykokeet

Oikeustapausharjoitukset ja harjoituspääsykokeet ovat merkittävässä roolissa opiskelijan valmentamisessa pääsykoetta varten. Harjoituspääsykokeet arvioidaan pääsykokeiden tapaan. Näin opiskelija saa tietää vahvuutensa ja heikkoutensa ja voi kehittää itseään tarpeen mukaan.

Takuu

Takuu merkitsee oikeutta osallistua seuraavan vuoden kurssille jopa 30% alennuksella. Juristivalmennus Ouluun sisältyvän takuun voi seuraavana vuonna käyttää Juristivalmennus Oulun tai materiaalipaketin tilaamisen yhteydessä.