Lähivalmennus
7.4.2020 - 12.5.2020
50 oppituntia
Oulu, Kastellin monitoimitalo (Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu)
0 Opiskelijaa ilmoittautunut
(0 Vapaana)
Hinta690 €
Osta nytVaraa nyt

Ilmoittaudu heti:

Sukunimi*

Etunimi*

Katuosoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Alennuskoodi

Valittu tuote*
Lähivalmennus 690€

SopimusehdotOlen tutustunut Juristivalmennuksen sopimusehtoihin

oikeustieteen valmennuskurssi Oulu - oikeustiede valmennus Rovaniemi - oikeustieteellinen valmennuskurssi

Juristivalmennus Oulu sisältää verkko-opetusta ja lähiopetusta Oulussa. Lähiopetukseen sisältyy luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia, harjoituspääsykokeet ja niiden arvostelun sekä kertauspäivät. Verkko-opetus toimii johdantona. Mukana kurssi-takuu.

Kurssin tarkoitus on antaa kurssilaiselle työkalut tehokkaaseen valmistautumiseen oikeustieteen pääsykoetta varten.

Pääsykoekirjallisuuden lisäksi kurssilla opetetaan vastaustekniikoita ja opiskelutekniikoita. Pääsykoealueen opetus koostuu teorian perustunneista, jolloin aihealueiden ydinsisältö käydään läpi, ja syventävistä tunneista, jolloin pääpaino on haastavampien kohtien opettamisessa ja harjoitustehtävien tekemisessä.

Opetus on aikataulutettu siten, että kurssilaisille jää riittävästi aikaa itsenäiseen opiskeluun ja harjoitustehtävien tekemiseen kurssipäivien välissä. Juristivalmennuksessa jokaiselle tehdään kurssivalmentajan kanssa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jotta itsenäisen opiskelun aika tulee varmasti käytettyä tehokkaasti!

Kurssin sisältö

50 oppituntia valmennusta

Sisältää teoriaopetuksen pääsykoealueen aiheista. Kurssiin sisältyy runsaasti luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia. Opetus ja harjoituskokeet toteutetaan arki-iltaisin. Tehtäväharjoittelu sekä muu luku- ja vastaustekniikkavalmennus toteutetaan lähiopetuksena. Teoriaopetus toteutetaan pääosin verkko-opetuksena.

Opiskelumateriaalit

Lähikurssiin kuuluvat kaikki opiskelumateriaalit: laadukkaat tiivistelmät kaikista pääsykoealueen artikkeleista, harjoitustehtäviä sekä opiskeluopas. Materiaalit jaetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti.

Katso pdf-mallit:

Sivumäärä yhteensä n. 150 s.

Tsemppirinki

Juristivalmennus Ouluun osallistumalla saat oikeuden liittyä Juristivalmennuksen Whatsapp-ryhmään, jossa on vertaistuen lisäksi tarjolla tutorin tukea ja ohjausta.

Harjoituspääsykokeet

Oikeustapausharjoitukset ja harjoituspääsykokeet ovat merkittävässä roolissa opiskelijan valmentamisessa pääsykoetta varten. Harjoituspääsykokeet arvioidaan pääsykokeiden tapaan. Näin opiskelija saa tietää vahvuutensa ja heikkoutensa ja voi kehittää itseään tarpeen mukaan.

Kertauspäivät

Kertauspäivien tarkoituksena on antaa opiskelijalle tietoa siitä, mitä asioita hänen tulee vielä erityisesti kerrata. Kertauspäivillä hahmotetaan kokonaiskuva pääsykoealueesta ja käydään vielä läpi kurssin aikana ilmenneet vaikeat asiat.

Takuu

Takuu merkitsee oikeutta osallistua seuraavan vuoden kurssille jopa 30% alennuksella. Juristivalmennus Ouluun sisältyvän takuun voi seuraavana vuonna käyttää Juristivalmennus Oulun tai materiaalipaketin tilaamisen yhteydessä.

Juristivalmennus Oulu valmistaa Lapin yliopiston, Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen valintakokeeseen.