Blogi

Suunta oikeustieteelliseen
oikeustieteelliseen - valmennus - kurssi
27 maalis 2019

Miksi hakisin oikikseen?


OTM-tutkinto = valttikortti työmarkkinoilla!

Oikiksen käytyäsi sinulla on runsaasti mahdollisuuksia työllistyä erilaisiin mielenkiintoisiin tehtäviin! Tämä on varmasti merkittävä syy OTM- tutkinnon suureen suosioon.

Opiskelu oikiksessa

Opiskeluaikana ei varsinaisesti ”erikoistuta” mihinkään, vaan opiskellaan laaja-alaisesti eri oikeudenaloja. Valmistuvalla juristilla on yleispätevä osaaminen hyvin erilaisiin tehtäviin. Opiskeluaikana voi tietysti halutessaan suuntautua enemmän tiettyihin oikeudenaloihin. Oikeustieteellisistä tiedekunnista valmistutaan oikeustieteen maistereiksi (OTM).

Urapolkuja

Selkeimmät ja yleisimmin mieleen tulevat urapolut juristeille ovat tuomarin, syyttäjän tai asianajan urat. Suurin osa juristien työstä tehdään kuitenkin oikeussalin ulkopuolella. Juristien työtehtävien kirjo on laaja!

OTM-tutkinto antaa mainiot valmiudet kansainväliselle uralle.

Euroopan unioniin haetaan jatkuvasti kielitaitoisia juristeja sekä virka- että työsuhteisiin, ja varsinaisten lakimiesvirkojen lisäksi juristit ovat haluttua tavaraa muihinkin tehtäviin unionissa.

OTM-tutkinto on myös erinomainen pohja diplomaatin uralle. Lisäksi useat juristit toimivat yritysjuridiikan parissa, missä suurimmat työnantajat ovat lähes aina kansainvälisesti toimivia yrityksiä.

Menestystä urapoluillesi toivoo,

Juristivalmennus

Ps. Ensin on kuitenkin saatava opiskelupaikka oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Tervetuloa valmennuskurssille!

Vinkki: Mikäli vielä harkitset oikeustieteelliseen hakemista 2019, nyt on hyvä aika tehdä päätös.

Huom. mikäli teet päätöksen ennen hakuajan umpeutumista (3.4.2019) olet ajoissa liikkeellä! Ehdit myös alusta saakka mukaan 4.4.-5.4.2019 alkaville Juristivalmennuksen kursseille. Tervetuloa!