Blogi

Suunta oikeustieteelliseen
Oikeustieteellisen valintakoevaatimukset - Turku - Rovaniemi - Joensuu
1 marras 2016

Haluatko oikikseen?

Päästäksesi oikeustieteelliseen sinun ei tarvitse olla erityisen lahjakas – ei edes lahjakas. Sen sijaan sinulla täytyy olla kolme asiaa kunnossa:

  1. Olet riittävän motivoitunut.
  2. Olet valmis tekemään kovasti töitä.
  3. Teet oikeita asioita oikealla tavalla.

Ensin sinun tulee päättää, että SINÄ HALUAT OIKIKSEEN! Ei riitä, että vain tahdot sinne. Jo näin syksyllä on hyvä alkaa toistaa itselleen, että juuri se on sitä, mitä sinä haluat. HALUATKO VARMASTI?

Toiseksi sinun tulee päättää, että olet valmis raivaamaan kaiken toissijaisen tekemisen tieltäsi ja tekemään kovasti töitä saavuttaaksesi tavoitteen. Joku on joskus sanonut jossain, että liian tuttua huijaa, jos itselleen valehtelee. Tee siis jo nyt päätös, että olet tosissaan ja valmis tekemään kovasti töitä ja täytät luku-urakan aikana kalenterisi pelkästään niillä merkinnöillä, jotka vievät sinua lähemmäs tavoitettasi. Oletko valmis?

Kolmas ehdoton edellytys on se, että opettelet vihdoin sen kullanarvoisen taidon opiskella oikeita asioita oikealla tavalla. Voit aina kehittää itsestäsi paremman opiskelijan. Lopeta näennäislukeminen ja lähesty opiskeltavia aiheita hahmottamalla ensin opiskeltava kokonaisuus. Paina asioita mieleesi, tee tehtäviä ja testaa, että oletko oppinut jotain. Opiskelutaitojen kehittämiseksi on tarjolla runsaasti vinkkejä niitä etsivälle. Juristivalmennuksen kursseilla ja materiaaleista tulet varmasti saamaan hyviä ideoita ja tukea tähän.

Ps. Juristivalmennuksen kursseilta saat kannustusta, valmennusta ja laadukkaita materiaaleja!
Ilmoittaudu jo tänään: www.juristivalmennus.fi/ilmoittaudu, saat nopean ilmoittautujan etuna mukavan alennuksen!

– Eerik, Juristivalmennus