4.4.2019 - 9.5.2019
60 oppituntia
Oulu, Kastellin monitoimitalo (Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu)
Hinta600 €
Osta nytVaraa nyt

Ilmoittaudu nyt


Sukunimi*

Etunimi*

Katuosoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Valitse tuote*
Lähivalmennus 600€Verkkovalmennus 400€Opiskelumateriaalit 200€

SopimusehdotOlen tutustunut Juristivalmennuksen sopimusehtoihin

oikeustieteen valmennuskurssi Oulu - oikeustiede valmennus Rovaniemi - oikeustieteellinen valmennuskurssi

Lähivalmennus sisältää verkko-opetuksen lisäksi lähiopetusta Oulussa. Lähiopetus sisältää luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia, harjoituspääsykokeet ja niiden arvostelun sekä kertauspäivät. Mukana kurssi-takuu.

60 oppituntia valmennusta

Sisältää teoriaopetuksen pääsykoealueen aiheista. Kurssiin sisältyy runsaasti luku- ja vastaustekniikkaharjoituksia. Opetus ja harjoituskokeet toteutetaan arki-iltaisin. Tehtäväharjoittelu sekä muu luku- ja vastaustekniikkavalmennus toteutetaan lähiopetuksena. Teoriaopetus toteutetaan pääosin verkko-opetuksena.

Tsemppirinki

Lähivalmennukseen osallistumalla saat oikeuden liittyä Juristivalmennuksen Whatsapp-ryhmään, jossa on vertaistuen lisäksi tarjolla tutorin tukea ja ohjausta.

Opiskelumateriaalit

Lähikurssiin kuuluvat kaikki opiskelumateriaalit: laadukkaat tiivistelmät kaikista pääsykoealueen artikkeleista, vanhat pääsykokeet, harjoitustehtäviä sekä opiskeluopas. Materiaalit jaetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti.

5 vihkoa tiivistä asiaa - katso mallit >

Sivumäärä yhteensä n. 220 s.

Harjoituspääsykokeet

Oikeustapausharjoitukset ja vanhoista pääsykokeista oppiminen ovat merkittävässä roolissa opiskelijan valmentamisessa pääsykoetta varten. Harjoituspääsykokeet arvioidaan pääsykokeiden tapaan. Näin opiskelija tietää vahvuutensa ja heikkoutensa ja voi kehittää itseään tarpeen mukaan.

Kertauspäivät

Kertauspäivien tarkoituksena on antaa opiskelijalle tietoa siitä, mitä asioita hänen tulee vielä erityisesti kerrata. Kertauspäivillä hahmotetaan kokonaiskuva pääsykoealueesta ja käydään vielä läpi kurssin aikana ilmenneet vaikeat asiat.

Takuu

Takuu merkitsee oikeutta osallistua seuraavan vuoden kurssille jopa 30% alennuksella. Lähivalmennukseen sisältyvän takuun voi seuraavana vuonna käyttää lähivalmennuksen, verkkovalmennuksen tai materiaalipaketin tilaamisen yhteydessä.

Lähivalmennus valmistaa Lapin yliopiston, Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen valintakokeeseen.