5.4.2019 - 8.5.2019
24 oppituntia -live
Verkkovalmennus
Hinta400 €
Osta nytVaraa nyt

Ilmoittaudu nyt


Sukunimi*

Etunimi*

Katuosoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Valitse tuote*
Lähivalmennus 600€Verkkovalmennus 400€Opiskelumateriaalit 200€

SopimusehdotOlen tutustunut Juristivalmennuksen sopimusehtoihin

Oikeustieteen etävalmennuskurssi - Lapin yliopisto - Turun yliopisto - Itä-Suomen yliopisto - oikeustiede verkko-opetus

Verkkovalmennus sisältää Juristivalmennuksen tiiviin ja tehokkaan verkko-opetuksen lisäksi laadukkaat opiskelumateriaalit ja harjoituspääsykokeet.

24 oppituntia live verkko-opetusta

Verkko-opetus tarkoittaa arki-iltaisin toteutettua live -opetusta Adobe Connect -”luokassa”. Opetuksessa käydään läpi koko pääsykoealue. Opiskelija voi seurata opetusta omalla laitteellaan. Opetus on vastavuoroista.

Vertaistuki ja tutorointi

Verkkovalmennukseen osallistumalla saat oikeuden liittyä Juristivalmennuksen Whatsapp-ryhmään, jossa on vertaistuen lisäksi tarjolla tutorin tukea ja ohjausta.

Opiskelumateriaalit

Verkkovalmennukseen kuuluvat kaikki opiskelumateriaalit: laadukkaat tiivistelmät kaikista pääsykoealueen artikkeleista, vanhat pääsykokeet, harjoitustehtävät sekä opiskeluopas. Materiaalit jaetaan kurssilaiselle henkilökohtaisesti.

5 vihkoa tiivistä asiaa - katso mallit >

Sivumäärä yhteensä n. 200 s.

Harjoituspääsykokeet

Oikeustapausharjoitukset ja vanhoista pääsykokeista oppiminen ovat merkittävässä roolissa opiskelijan valmentamisessa pääsykoetta varten. Harjoituspääsykokeet arvostellaan pääsykokeiden tapaan. Näin opiskelija tietää vahvuutensa ja heikkoutensa ja voi kehittää itseään tarpeen mukaan.

Harjoituskokeen voi tehdä käsinkirjoitettuna tai sähköisesti. Koepaperi palautetaan molemmissa tapauksissa Juristivalmennukselle sähköisesti. Juristivalmennus pisteyttää ja palauttaa arvostellut harjoituskokeet opiskelijalle sähköisesti.

Verkkovalmennus valmistaa Lapin yliopiston, Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen valintakokeeseen.